Onze diensten

Tapinstallaties

Koeling Revelard voorziet tapinstallaties met lange levensduur, ook bij intensief gebruik. Onze systemen combineren duurzame materialen met onderhoudsvriendelijkheid en gebruiksgemak.

Wij leveren de tapinstallatie die past bij het geplande gebruik. Voor zaken met een hoog verbruik, zoals cafés, is de klassieke opstelling aangewezen.

Wij installeren in samenwerking met uw toogbouwer de tapkranen naar keuze, de verlekken voor de kranen, glazen en glazensproeiers, evenals de spoelbakken. Hiervoor kan ook op maat gewerkt worden. We installeren uw "bierkelder" volledig en leggen de pythonleiding tot bij het tappunt.

Tapinstallaties voor minder intensief gebruik

Koeling Revelard biedt ook innovatieve tapinstallaties die werken met kleinere vaten (meestal 20l). Deze worden aangesloten vanuit een vatenkoelkast die ingewerkt is in de toog. Dat maakt dit systeem vooral geschikt voor zaken waar minder getapt wordt, zoals restaurants. Met dit systeem bewaren de bieren hun smaak tot 6 weken lang.

Uiteraard zijn ook deze tapinstallaties duurzaam vervaardigd en eenvoudig in gebruik en onderhoud. 

Koelkasten voor flessen

Koeling Revelard produceert maatwerk in koelinstallaties voor flessen. Nauwkeurige opmeting, hoogwaardig productieproces met duurzame materialen, plaatsing met verzorgde afwerking.

Wij leveren koelkasten op maat en naar wens. Nauwgezet rekening houdend met de beschikbare ruimte produceren en plaatsen wij koelkasten in een uitvoering passend bij het interieur van de zaak. De koelgroepen kunnen op afstand geplaatst worden in een frisse ruimte of kelder, bij voorkeur binnen de 10 meter. Zo hebt u achter de toog geen last van de warmte die de compressor afgeeft. Een goede verkoeling van de compressor zorgt voor een veel langere levensduur van uw toestel.

We hebben ook stekkerklare toestellen, met ingebouwde koelgroep. Bijkomende opties zijn onder andere glazen deuren of extra deuren aan de achterkant voor handig bijvullen.

Herstellingen

Koeling Revelard zorgt voor alle herstellingen aan de installaties die wij hebben geplaatst. Daarbij gaan we te werk met dezelfde nauwkeurigheid als bij productie en installatie.

Onze geschoolde technici voeren efficiënte herstellingen uit volgens fabrieksnormen. Wij gebruiken enkel wisselstukken van gelijkwaardige kwaliteit. Bovendien trachten we elke reparatie zo snel mogelijk uit te voeren, rekening houdend met de verlammende impact die een defecte tapinstallatie of flessenkast heeft voor een horecazaak.

Wijnbewaarkasten

Koeling Revelard biedt ook bewaarkasten voor wijnflessen. Deze kasten bootsen de ideale omstandigheden van wijnkelders na. Onze wijnbewaarkasten houden wijn continu op de geschikte temperatuur en zorgen ook voor een gepaste luchtvochtigheidsgraad.

Wij hebben in ons aanbod wijnbewaarkasten van diverse groottes, uitvoeringen en opslagcapaciteit.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x